Szeretettel üdvözöllek a Bárka Keresztyén Gyülekezet honlapján

Fantasztikus dolog az élő Istennel közösségben élni, megtapasztalni Isten feltétel nélküli szeretetét, és átélni azokat a csodákat, melyeket egyedül az Úr képes véghezvinni az Ő népe között.

Egy keresztyén közösség vagyunk, akik rendszeresen találkozunk, egy jól meghatározott cél érdekeben. Szeretjük az Urat „… teljes szivünkből, teljes lelkünkből és teljes elménkből.” Ebből következik, hogy „… egymást is tiszta szivből buzgón szeretjük.” Ez volt Krisztus legfontosabb parancsa. E parancs betöltésére köteleztük el magunkat.

A Baptista egyházból váltunk ki, nem azért, hogy egy új egyházat hozzunk létre, hanem vágy volt (van) a szivünkben, hogy többet megtapasztaljunk az Isten Szellemének erejéből. A Szent Szellem jelenlétében jelek és csodák történnek, müködnek a „karizmak” (kegyelmi ajándékok) melyekről a Biblia beszél. Mi a karizmákat nem kimagyarázni, vagy átértelmezni akarjuk, hanem úgy ahogy az Ige leirja őket, gyakorolni akarjuk. Egyértelmüen az Ige által megadott célnak megfelelően „hogy felkészitse a szenteket a szolgálat végzésére, a Krisztus testének épitésére, mig eljutunk mindnyájan a hitnek és az Isten Fia megismerésének egységére…” Ef 4,12-13k

Nyitottak vagyunk mindenkivel megosztani hitünket és szeretetünket. Ezért jött létre e honlap, hogy megosszuk veled azt, amire mi is eljutottunk. Nyugodtan megismerheted, rövid történelmünket, hitvallásunkat, találsz izelitőt gyülekezeti alkalmainkról és sok minden mást. Kivánok áldott böngészést.

Ha Aradon vagy Nagyszalontán jársz, bátorítalak és hivlak, gyere el alkalmainkra, hogy személyesen megismerjünk és imádkozzunk érted.

Ne felejtsd el, hogy egy értékes ember vagy. Isten egyedi teremtése. Az Úr szeret téged és a legjobbat készitette a számodra. Legyen egy nagyon boldog életed és szép napod!

 

Boros Gyula lelkipásztor

 

 

 

 

 

 

“Szeretettel üdvözöllek a Bárka Keresztyén Gyülekezet honlapján” bejegyzéshez 3 hozzászólás

  1. Youtube-on feltöltött tanításodra “véletlen” akadtunk rá Isten kegyelméről és jóságáról. Nagyon tetszett mindkettőnknek a férjemmel. Hálát adok ezekért a csatornákért, hogy így növekedhetünk Isten igaz megismerésében. Sajnos a lakóhelyünk közelében nincs olyan gyülekezet jelenleg ahol ezt az üzenetet hirdetik Isten feltétel nélküli szeretetét és kegyelmét. Mindig belekeveredik ítélet és teljesítmény alapú kereszténység. Úgyhogy igazán felfrissítő víz volt ez most nekünk. Örülünk hogy vannak ilyen források. És hogy manapság már ott sem kell lenni ahhoz hogy ihassunk belőle. Maradjatok mindig a tiszta Igén!

    1. Köszönjük a bátoritást, és örülök hogy áldást kaptok a munkánkból. Legyetek továbra is áldottak, világitsatok bátran, mert Isten bizonyit az Ő Igéje mellett. Ezt tapasztaljuk mi is, az Ő szeretete az egyetlen erő ami megváltoztatja az embereket. Ha bármiben tudunk segiteni, bátran szoljatok.

  2. Aldjon meg benneteket az Ur!
    Az aradi bortonbe tanitoi ajandekkal rendelkezo onkentes munkast keresek, aki munkanapokon tud 1 orat a rabokra szanni (hetente 1x). A lelkipasztorotokra gondoltam, akivel sajnos tobb, mint tiz eve talalkoztam utoljara, de ha neki nem lenne ideje erre, biztosan akadna valaki kozuletek… Hivjatok fel a 0741-272076 szamon.
    Kovendi Levente

Vélemény, hozzászólás?