Szeretettel üdvözöllek a Bárka Keresztyén Gyülekezet honlapján

Fantasztikus dolog az élő Istennel közösségben élni, megtapasztalni Isten feltétel nélküli szeretetét, és átélni azokat a csodákat, melyeket egyedül az Úr képes véghezvinni az Ő népe között.

Egy keresztyén közösség vagyunk, akik rendszeresen találkozunk, egy jól meghatározott cél érdekeben.

szeraf dicsoites
Szeráf

Szeretjük az Urat „… teljes szivünkből, teljes lelkünkből és teljes elménkből.” Ebből következik, hogy „… egymást is tiszta szivből buzgón szeretjük.” Ez volt Krisztus legfontosabb parancsa. E parancs betöltésére köteleztük el magunkat.

A Baptista egyházból váltunk ki, nem azért, hogy egy új egyházat hozzunk létre, hanem vágy volt (van) a szivünkben, hogy többet megtapasztaljunk az Isten Szellemének erejéből. A Szent SzellemBoros Gyula ima jelenlétében jelek és csodák történnek, müködnek a „karizmak” (kegyelmi ajándékok) melyekről a Biblia beszél. Mi a karizmákat nem kimagyarázni, vagy átértelmezni akarjuk, hanem úgy ahogy az Ige leirja őket, gyakorolni akarjuk. Egyértelmüen az Ige által megadott célnak megfelelően „hogy felkészitse a szenteket a szolgálat végzésére, a Krisztus testének épitésére, mig eljutunk mindnyájan a hitnek és az Isten Fia megismerésének egységére…” Ef 4,12-13k

Nyitottak vagyunk mindenkivel megosztani hitünket és szeretetünket. Ezért jött létre e honlap, hogy megosszuk veled azt, amire mi is eljutottunk. Nyugodtan megismerheted, rövid történelmünket, hitvallásunkat, találsz izelitőt gyülekezeti alkalmainkról és sok minden mást. Kivánok áldott böngészést. Ha Aradon vagy Nagyszalontán jársz, bátorítalak és hivlak, gyere el alkalmainkra, hogy személyesen megismerjünk és imádkozzunk érted.

Ne felejtsd el, hogy egy értékes ember vagy. Isten egyedi teremtése. Az Úr szeret téged és a legjobbat készitette a számodra. Legyen egy nagyon boldog életed és szép napod! 

Boros Gyula lelkipásztor

Bárka Gyermek- és Ifjúsági klub

Egy klub, ahol a gyerekeket szeretetteljes környezetben, különböző szórakozási lehetőségekkel várjuk

 

Cím: Nagyszalonta, Str. Republicii Nr. 5.

Nyitva tartás: Hétfőtől -Csütörtökig  13-19 óra között

4-18 éves korig mindenkit szeretettel várunk!

jesus “Bárka Gyermek- és Ifjúsági klub” bővebben

Nagyszalontai Bárka

Kedves Testvérünk, Barátunk!

Köszönjük, hogy a honlapunkra kattintottál! Gyülekezetünk Nagyszalonta szívében helyezkedik el, a polgármesteri hivataltól 50 m-re.

Lehet, hogy felmerül benned a kérdés, hogy milyen vallásúak vagyunk; a válaszunk: nincs vallásunk. Hiszünk Istenben, hisszük, hogy Isten egy. Elküldte az Ő Fiát, Jézus Krisztust, Aki szűztől született, hogy megváltson bennünket az eredendő bűn átka alól. “Nagyszalontai Bárka” bővebben

Aradi Bárka

   Mindenkinek FONTOS valami. Általában SAJÁT MAGA. Nincs időnk gondolkodni, beszélgetni, álmodozni…nincs idő élni. De egy NAP, egyszer egy héten álljunk meg egy kicsit. Szeretettel várunk alkalmainkra, minden vasárnap délelőtt 10 órától.

Arad
Arad

Egy magyar keresztény gyülekezet Aradon, ahol megértést és szeretetet kapsz és adhatsz. Ahol fontos vagy.  “Aradi Bárka” bővebben